...

If you want to change the world, start with yourself!







vineri, 5 februarie 2010

Verde

Culoarea mea e verde:X :D

Culoarea ta e verde ceea ce inseamna ca esti o persoana preocupata de aspectele mai profunde ale realitatii punand sub semnul intrebarii status quo-ul, actiunile celor din jur, ba chiar si propriile actiuni. Motorul din spatele actiunilor tale e setea de putere; insa aceasta putere nu este una data de bani sau influenta ci de cunoastere. Esti condusa de setea de cunoastere prin urmare te implici adesea in diferite activitati, pe care le percepi drept provocari pentru a le lasa in momentul in care ajungi sa le stapanesti. In afara de faptul ca acumulezi usor informatii, stii sa le mai si folosesti si sa faci legaturi neobservate de altii.

Verdele te reprezinta deoarece acesta semnifica abundenta si creativitate. Persoanele cu un temperament verde au un simt acut al justitiei, atat cand e vorba despre ei dar si cand vorbim de persoane necunoscute. Aceasta trasatura a lor combinata cu dorinta de cunoastere le confera o aura de intelpciune; te poti baza pe ei sa ia decizia corecta in orice situatie.

In orice domeniu ar lucra, persoanele ' verzi' vor lupta sa le fie recunoscuta competenta. Acestia evita in general domeniile ghidate de reguli stricte deoarece doresc sa isi foloseasca cunostintele in mod creativ. Ei se dovedesc adesea a fi mici inventatori. Talentele lor pot fi observate si cand vine vorba de activitati de organizare privind totul ca un set de sisteme in cautarea eficientizarii. Pe plan afectiv, persoanele cu temperament verde sunt in general atrase de persoanele cu temperament albastru. Cum cele dintai sunt ceva mai reci si mai solitare, persoanele 'albastre' le completeza cu afectiunea lor.



Photo from here

Un comentariu: